Είναι οριστικό: Η Τάμτα δεν θα είναι στο The Voice

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής.

einai-oristiko-i-tamta-den-tha-einai-sto-the-voice
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν θα καταφέρει να αναλάβει τελικά τον ρόλο της παρουσιάστριας στη θέση που άφησε κενή ο Γιώργος Καπουτζίδης η Τάμτα.

Έγκυρες πληροφορίες ήθελαν την Τάμτα να είναι η παρουσιάστρια του The Voice, όμως όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι.

Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «' Ελα χαμογέλα», η τραγουδίστρια δεν προλαβαίνει να προετοιμαστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο μιας και ο χρόνος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, πιέζει πολύ. Έτσι, ύστερα από πολλή σκέψη και απανωτές συσκέψεις και κουβέντες, η Τάμτα αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση.

Μετά την απόφασή της να πει «όχι» στην πρόταση, η θέση του παρουσιαστή μένει ξανά κενή. Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια μέχρι τώρα είχε δοκιμαστεί στην τηλεόραση, όχι όμως σε έναν τόσο απαιτητικό ρόλο αλλά ως κριτής σε τάλεντ σόου. Φαίνεται ότι θεώρησε πως δεν είναι το κατάλληλο timing να το ρισκάρει. Έτσι, μετά την απόφασή της να πει «όχι» στην πρόταση, η θέση του παρουσιαστή μένει ξανά κενή.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η θέση του κριτή που άφησε κενή ο Κωστής Μαραβέγιας αποχωρώντας, καλύφθηκε από την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η καρέκλα που μένει κενή, ωστόσο, είναι αυτή του παρουσιαστή...

 

Φωτογραφία: Αρχείο NDP

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook