Είναι πολλά τα λεφτά Αλέξη: Ο Γεωργούλης αποκάλυψε την αμοιβή του σε σίριαλ

Πόσα έπαιρνε στον Εραστή Δυτικών Προαστίων;

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση Ζητείται Ψεύτης που ανέβηκε τελικά στο Παλλάς. 

Είναι πολλά τα λεφτά Αλέξη: Ο Γεωργούλης αποκάλυψε την αμοιβή του σε σίριαλ
 

 Ο δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, όταν συμμετείχε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», το οποίο τον ανέδειξε. 

Μάλιστα, όπως είπε, η επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ, τον βοήθησε να ανεβάσει το κασέ του στην επόμενη δουλειά του, ενώ είχε γίνει πλέον περιζήτητος.

Αυτή ήταν η σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Γεωργούλη, το κασέ του ανέβηκε κατά πέντε φορές και απέδειξε σε αρκετούς που έκαναν πικρόχολα σχόλια για εκείνον πώς έχει ταλέντο.

«Η επιτυχία άλλαξε πολλά πράγματα, κυρίως σε μηδενικά. Μπήκαν πολλά μηδενικά στο κασέ. Είθισται στην Ελλάδα, όταν δουλεύεις στην αρχή, καμιά φορά να «πληρώνεις» και αν κάνεις επιτυχία, μετά αρχίζουν και σε πληρώνουν και αυτό το νούμερο αρχίζει και μεγαλώνει. Στο «Εραστής δυτικών προαστίων» ήταν τέσσερις πέντε φορές πάνω από την προηγούμενη δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 ΦΩΤΟ: NDP