
Η νυχτερινή έξοδος της Ελένης Μενεγάκη με τους συνεργάτες και τον Μάκη Παντζόπουλο συζητήθηκε και κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες από τις τρυφερότητες και τα φιλιά της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της.

Λίγες μέρες μετά από την περασμένη Παρασκευή, την ημέρα της εξόδου, το θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο παρά η σχέση του αδελφού της, Θοδωρή Μισόκαλου με την πρώην συνεργάτιδά της Αντωνία Καλλιμούκου, που βρίσκονταν και οι δυο στην παρέα.

Τα δεδομένα σχετικά με τους δυο τους είναι τα εξής: μετά από 2,5 χρόνια σχέσης η Αντωνία Καλλιμούκου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Ιάσονας Συνετός δεν είναι πια μαζί και ο Θοδωρής Μισόκαλος -σύμφωνα με το ΟΚ- χώρισε με τη σύντροφό του εδώ και 20 μέρες.

Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, ο Θοδωρής Μισόκαλος και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης, κι έτσι εκείνος μετά τη στρατιωτική του θητεία μένει στην Αθήνα, ενώ η Θεσσαλονικιά πρώην σύντροφός του συνεχίζει τη ζωή της στην Κύπρο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα ΟΚ και Hello δείχνουν Μισόκαλο και Καλλιμούκου να συζητούν και να χορεύουν μαζί όλο το βράδυ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

Πηγή λέει στο ΟΚ: «Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr