Έξαλλες εγκυμονούσες κατά της Κιμ Καρντάσιαν!

«Αν είσαι έγκυος κρύψου»! Η Κιμ Καρντάσιαν δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά συμπαθής και μετά από αυτές τις δηλώσεις έχει εναντίον της ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

eksalles-egkumonouses-kata-tis-kim-karntasian
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Αν μπορείτε να κρυφτείτε κάντε το! Κλειστείτε στο σπίτι μέχρι να γεννήσετε. Προτείνω οι έγκυες να κρύβονται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην έχουν κανένα απολύτως στιλ». Αυτές οι δηλώσεις ανήκουν στην όχι και τόσο συμπαθή Κιμ Καρντάσιαν. Η ριάλιτι περσόνα με το σπαθί της κέρδισε για άλλη μια φορά τον τίτλο της αντιπαθέστατης!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle αποφάσισε να μοιραστεί με τις αναγνώστριες τα στιλιστικά μυστικά της για εγκύους. Μαζί με αυτό προσπάθησε να κάνει και χιούμορ και το αποτέλεσμα ήταν τραγωδία. 

Στη συνέντευξη ήταν παρούσες και οι δυο αδελφές της Κλόι και Κόρτνεϊ (η οποία είναι έγκυος), και κατέβαλλαν προσπάθεια να τη συγκρατήσουν. Μάταια.

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν πρότεινε να κρυφτούν οι έγκυες, η Κλόι έσπευσε να της πει: «Εντάξει αυτό δεν είναι πρακτικό, δώσε μία διαφορετική απάντηση».  Εκείνη δεν πτοήθηκε και συνέχισε: «Αυτή είναι η πραγματική μου άποψη. Φορέστε τεράστιες κουβέρτες»!

Όλα αυτά έγιναν γνωστά και μέσω twitter. Ακολούθησε πανικός, με σχόλια και απαντήσεις στα λεγόμενά της από εγκύους από όλο τον κόσμο, οι οποίες σε έξαλλη κατάσταση «στόλισαν» την προκλητική περσόνα. Εκείνη, έπειτα από παρότρυνση της οικογένειάς της, προσπάθησε να απολογηθεί: «Τελικά μάλλον δεν μπορείς να κάνεις χιούμορ σε μία συνέντευξη. Ρωτήθηκα για tips κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και απλά έκανα ένα αστείο και πρότεινα να ρωτήσουν την Kourtney που είναι ειδική σε αυτά. Μου φαίνεται πως πρέπει να βιντεοσκοπώ τις συνεντεύξεις μου για να δείτε με τι τρόπο λέω ό, τι λέω».

Μήπως να της πρότεινε κάποιος να μην ξανακάνει χιούμορ; Δεν φαίνεται να διαθέτει την αίσθησή του. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook