
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!!
Η παράσταση της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ στις 2/8 στη Νέα Μάκρη, που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν για την ενίσχυση των πυροπληγέντων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ απο τον δήμαρχο Μαραθώνα λόγω.... πένθους!
Μα για να γαληνευτεί έστω και ελάχιστα αυτό το πένθος ήταν ο σκοπός της κύριε Ψινάκη!!!
Για να ενισχυθεί χρηματικά η προσπάθειά σας ως δήμαρχος να ανακουφιστούν όσο αμεσότερα οι κάτοικοι της περιοχής σας!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;;
ΕΛΕΟΣ!
ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...
Αυτή είναι η ανάρτηση του Αιμίλιου Χειλάκη στο Facebook, στην οποία δεν κρύβει την οργή του για τον δήμαρχο Μαραθώνα. Η παράσταση της Αντιγόνης, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη στις 2 Αυγούστου στη Νέα Μάκρη, απαγορεύτηκε από την δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.
Ο ηθοποιός κατηγορεί δημόσια τον Ψινάκη για την πράξη του, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει την απόφαση, μιας και τα έσοδα από την παράσταση θα δίνονταν για την ενίσχυση των πληγέντων.
ΦΩΤΟ NDP
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr