Έξαλλος ο Γιάννης για την άγνωστη κόρη του Αντώνη Βαρδή

«Θα κατέβει από πάνω και θα αρχίσει καντήλια». Με αιχμηρό τρόπο ο Γιάννης Βαρδής, απαιτεί να χαρακτηρίσουν σωστά την κόρη της συντρόφου του πατέρα του.

eksallos-o-giannis-gia-tin-agnwsti-kori-tou-antwni-bardi
SHARE THIS
0
SHARES

Σχεδόν οκτώ μήνες πέρασαν από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, έναν θάνατο που γέμισε με θλίψη όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του, πόσο μάλλον την οικογένειά του.  Ο γιος του Γιάννης, η κόρη του Καλλιστώ και η σύντροφός του Φιλοθέη, βυθίστηκαν στο πένθος.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το τρυφερό θέμα της Ευαγγελίας, της κόρης της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή, που στη μνήμη του χάραξε με τατουάζ το όνομά του μαζί με εκείνο της μητέρας της , μπλεγμένα με το σήμα του απείρου. Ο χαρακτηρισμός «η άγνωστη κόρη» του Αντώνη Βαρδή  για τη νεαρή Ευαγγελία, που κυριολεκτικά τη μεγάλωσε η μητέρα της μαζί με τον δημιουργό, εκνεύρισε πολύ τον Γιάννη Βαρδή , ο οποίος ανάρτησε αιχμηρό σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook

«Επειδή έχω διαβάσει κάποια άρθρα και επειδή δεν τα έχει διαψεύσεις και κανείς, θέλω να αναφέρω πως ο Βαρδής είχε και έχει δύο παιδιά. Καλλιστώ και Γιάννη. Κακή η παραπληροφόρηση. Θα κατέβει από πάνω και θα αρχίσει να ρίχνει καντήλια».

 
Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή
Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook