Εξοργισμένος ο Ορ.Τζιόβας καταγγέλει δημόσια ότι του χρωστάνε χρήματα

"'Οταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ηταν «βρε δε μας γ@@@ς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε», έγραψε ο ηθοποιός.

eksorgismenos-o-ortziobas-kataggelei-dimosia-poios-tou-xrwstaei-xrimata
SHARE THIS
0
SHARES

Εξοργισμένος με πρώην συνεργάτη του εμφανίζεται ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας. 

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται σε ανάρτησή του, εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθεί να πάρει τα χρήματά του από τη συμμετοχή του σε ταινία.

Ο Ορέστης Τζιόβας έγραψε δημόσια:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Πριν 2.5 χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Thanassis Totsikas. Η ταινία ηταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς οπως: Nova, ΕΡΤ, κλπ 

Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελης Καλατζης πασίγνωστος για την αφερεγγυοτητά του για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως. 

Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με την λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε καποιος όρος που να αφορούσε στην τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. 

Ο Παντελής Καλατζής εδώ και 2.5 χρονια μας δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα, η απάντηση ήταν «απο Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω», « την αλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω» κλπ κλπ

Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματα μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας και η απάντηση που έλαβα ηταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφου υπάρχει ανάγκη. Οταν επικοινώνησα ξανά την ημέρα που θα έπαιρνα τα χρήματα όπως είχαμε πει. Φυσικά και παλι δεν μπορούσε και όταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ηταν «βρε δε μας γαμάς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε»

Ο Παντελής Καλατζής είναι δόλιος και αληταρας 

Ο Παντελής Καλατζής έχει υπάρξει αφερέγγυος σε καθε συνεργασία του. Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό έχει παράξει και άλλες ταινίες ( Bachelor 2&3 )

Βασικός σκοπός αυτής της δημοσίευσης, πρροφανώς δεν είναι να δημιουργήσω αίσθημα λύπησης προς το άτομο μου αλλά αίσθημα θυμού προς το άτομο Παντελης Καλατζης. 

Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!! 
Κοινοποιήστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια"

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebok:

Φωτο: NDP

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook