Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Master Chef

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο ριάλιτι μαγειρικής.

ekswfrenika-skinika-sto-master-chef-prosbolesfwnes-katigoria-gia-bullying
SHARE THIS
0
SHARES

Η Σπυριδούλα μετά από τη νίκη της στο Mystery Box του MasterChef ήταν εκείνη που όρισε τα ζευγάρια. Η παίκτρια δεν έπεσε έξω στο ταίρασμα εκτός από ένα ζευγάρι τους Παντελή Βούρο και Χαράλαμπο Κοτσώνη, που έγιναν κυριολεκτικά θέαμα. Ο Χαράλαμπος δεν έκρυψε από την αρχή την αδυναμία του να υποστηρίξει το γλυκό που φαντάστγκε ο Παντελής και ήθελε να φτιάξουν. Θεωρώντας πως ο Παντελής δεν θα καταφέρει να το φτιάξει είχε ήδη έτοιμο στο μυαλό το εναλλακτικό σχέδιο δράσης. 

Δείτε το βίντεο:

Η γκρίνια ξεκίνησε από την αρχή  αρχή το πρώτο τους πλάνο, Σε κάθε κίνηση του Παντελή, υπήρχε σχόλιο και καμία βοήθεια προς πραγματοποίηση του πιάτου.  Ο Παντελής κράτησε χαμηλούς τόνους, όμως ο Χαράλαμπος δεν ευαισθητοποιήθηκε. Η κόντρα και η γκρίνια δεν έμεινε μακριά από τους κριτές του MasterChef που παρακολουθούσαν τους παίκτες να δουλεύουν στους πάγκους.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

Αποτέλεσμα; Το πιάτο ήταν αρκετά καλό, τους παρείχε την aσφάλεια της παραμονής στο ριάλιτι, αλλά δεν σταμάτησε η φαγωμάρα. Στη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης ο Χαράλαμπος κατηγόρησε τον Παντελή για bullying.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook