
Το πανέμορφο μοντέλο της δεκαετίας του 1990 από τη Δανία, η 55χρονη σήμερα Έλενα Κρίστενσεν μας απέδειξε ότι μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά εκείνη δεν έχει χάσει τίποτα από τη φρεσκάδα και τη γοητεία της ούτε και από την τόλμη της και την όρεξη για ζωή.
Ειδικότερα, η όμορφη Έλενα θέλησε να δείξει στους απανταχού φίλους της στα social media πως μπορεί να έχει μπει ο χειμώνας, αλλά εκείνη δεν φοβάται να βουτήξει στα νερά μιας λίμνης και μάλιστα παγωμένης.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Έλενα Κρίνστενσεν πήρε βαθιές ανάσες, έσφιξε τα δόντια και στη συνέχεια βούτηξε στα παγωμένα νερά της λίμνης, υπό το άγρυπνο βλέμμα του σκυλιού της. "Θα πάρω ό,τι κι αυτή"", έγραψε στην ανάρτησή της.
Το διάσημο μοντέλο μπήκε στα παγωμένα νερά και στη συνέχεια φίλησε το σκυλάκι της, ίσως για να πάρει δύναμη να συνεχίσει το θαρραλέο τόλμημά της.
![Έλενα Κρίστενσεν: Ατρόμητη και πανέμορφη στα 55 της χρόνια - Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη [εικόνες - βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/64/64b76e0ddd334ab28cb114a32887edc6.jpg?v=1&maxwidth=650&)



Δείτε την ανάρτηση:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr