Σε εκδήλωση εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός την υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.
Η δημοσιογράφος της εκπομπής "Super Κατερίνα" έδωσε συγχαρητήρια στην πολιτικό για τον γάμο της, με εκείνη να απαντά ευγενικά: "ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ". Ωστόσο, η Έλενα Ράπτη ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να πει οτιδήποτε άλλο για το ζήτημα και έτσι απομακρύνθηκε από την κάμερα.
Παρότι το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους, την ημέρα της ονομαστικής εορτής του Γιάννη Μπρατάκου, η Έλενα Ράπτη αποκάλεσε τον σύζυγό της, "θησαυρό" θέλοντας να του ευχηθεί, ενώ ανήρτησε στα social media και μία κοινή τους φωτογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, σύμφωνα με όσα είχε γράψει ο Γιάννης Κουρτάκης στα Παραπολιτικά.
"Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, που υπογράφεται από τον εκδότη των Παραπολιτικών. Οι πληροφορίες λένε ακόμα ότι ήταν ο τελευταίος γάμος που έκανε στο Δημαρχείο ο Κώστας Μπακογιάννης πριν αποχωρήσει.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η σχέση του Γιάννη Μπρατάκου με την Έλενα Ράπτη έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr