X

Έλενα Ράπτη: Η βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της - Το μικρό μαύρο crochet φόρεμα που συνδύασε με κόκκινες γόβες

Η Έλενα Ράπτη με μικρό μαύρο crochet φόρεμα και αιχμηρές κόκκινες γόβες στο Μέγαρο Μουσικής.

Γράφει: TheToc team

Ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη οι οποίοι παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Αθηνών, έκαναν μια κοινή βραδινή εμφάνιση.

Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρακολούθησαν τη συναυλία του Μίνου Μάτσα με τίτλο "Με μια Ιστορία".

Διαβάστε Επίσης

Ο Μίνως Μάτσας, παρουσίασε τη συμφωνική του μουσική με έργα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας και συμμετείχε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Για την εμφάνισή της στο Μέγαρο η πάντοτε κομψή Έλενα Ράπτη επέλεξε ένα μαύρο crochet φόρεμα σε midi μήκος με ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο. Το συνδύασε με κόκκινες γόβες, κόκκινο τσαντάκι και κόκκινο κραγιόν.

Διαβάστε Επίσης