Έλενα Ράπτη: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της, ένα χρόνο πριν [Εικόνα]

Ο «σωματοφύλακας» με καταγωγή από τα Τρίκαλα και χόμπι την αγιογραφία, στεκόταν πάντα ένα βήμα πίσω από την Έλενα Ράπτη. Σε ποιον γάμο είχαν πάει μαζί.

elena-rapti-i-fwtografia-me-ton-suzugo-tis-ena-xrono-prin-eikona
SHARE THIS
0
SHARES

Η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας παντρεύτηκαν στις 19 Μαϊου του 2019 σε κλειστό κύκλο, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. 

 

Μάλιστα, επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του συζύγου της όταν ανακοίνωσε τον γάμο της, προκαλώντας ερωτηματικά. Βέβαια, η αποκάλυψη ότι ο Κίμων Μπάλας έχει εργαστεί ως «σωματοφύλακάς» της ως μέλος της προσωπικής της φρουράς, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. 

Ο σύζυγος της γνωστής πολιτικού είναι αστυνόμος Α’, έχει εργαστεί στην προσωπική φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας της Έλενας Ράπτη. 

 

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους και ο «σωματοφύλακας» με καταγωγή από τα Τρίκαλα και χόμπι την αγιογραφία, στεκόταν πάντα ένα βήμα πίσω από την Έλενα Ράπτη, αποφεύγοντας να δίνει αφορμές για σχόλια. 

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει στον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, πέρυσι τον Ιούνιο, όταν ακόμη η σχέση τους παρέμενε άγνωστη. Και τότε κανείς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. 

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Αλλά και λίγους μήνες αργότερα, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2018, ο Κίμων Μπάλλας ακολουθούσε διακριτικά την Έλενα Ράπτη, κι εφόσον κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την σχέση τους όλοι θεώρησαν πως ήταν ένας από τους άνδρες της προσωπικής της φρουράς. 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook