X

Ελένη Φουρέιρα: "Από τότε που έχω γίνει μαμά νιώθω ακόμη πιο σέξι"

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μητρότητα

Γράφει: TheToc team

Η Ελένη Φουρέιρα εκτός από πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια, ασχολείται και με το χώρο της μόδας, αφού πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη της συλλογή με μαγιό.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" και αναφέρθηκε στη μητρότητα, καθώς και στο εάν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision. Όσον αφορά στο εάν νιώθει σέξι ως γυναίκα από τότε που έγινε μαμά, εκείνη τόνισε ότι: "Νομίζω ότι από τότε που έχω γίνει μαμά νιώθω ακόμη πιο σέξι", ενώ συνέχισε απαντώντας για το εάν θα τη δούμε στα Mad Video Μusic Αwards, είπε χαρακτηριστικά ότι: "Τα Mad VMA είναι το μεγαλύτερο event της χρονιάς, δεν μπορείς να λείψεις από εκεί. Είναι χαρά μας που μας καλούν".

Ενώ στο σχόλιο των δημοσιογράφων ότι θα είναι και η Dara στο μουσικό event, η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε ότι: "Η Dara είναι απίστευτη και χαιρόμαστε πολύ που θα είναι στα Mad VMA. Έχει τρομερό εκτόπισμα και της άξιζε η πρώτη θέση".

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στην Eurovision και τον Akyla, η Ελένη Φουρέιρα είπε χαρακτηριστικά ότι: "Μου άρεσε πάρα πολύ, από την πρώτη στιγμή, το ξέρει και ο ίδιος. Το ότι τον αγαπάνε τόσο πολύ, το ότι τον στηρίζουν ακόμη τόσο πολύ, το ότι έχει πάρει αυτή την αγάπη είναι πιο σπουδαίο από μία καλή θέση".