Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι μια πολύ υπερήφανη Αλβανίδα»

Μίλησε και τραγούδησε στα αλβανικά στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision η Ελένη Φουρέιρα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Στην Αλβανία βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision.

Οι διοργανωτές και το κοινό την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό κι εκείνη μίλησε στα αλβανικά και τραγούδησε επίσης στα αλβανικά.

“Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα”, δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του show. Εκτός από τα δικές της επιτυχίες, η τραγουδίστρια είπε στη συνέχεια και ένα αλβανικό τραγούδι. Οι θεατές την καταχειροκρότησαν κι εκείνη φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη για την παρουσία της στο show.

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι μια πολύ υπερήφανη Αλβανίδα»
 

Η αλήθεια είναι, ότι 10 χρόνια πριν, την εικόνα αυτήν δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα την βλέπαμε. Ήταν η περίοδος που οι δισκογραφικές εταιρείες είχαν συστήσει στην Ελένη Φουρέιρα να κρατήσει κρυφή την καταγωγή της.

"Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Το Ελένη είναι το βαπτιστικό μου όνομα στην Ελλάδα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου" είχε πει σε συνένυεξή της διαλύοντας το "μύθο" της Μεξικάνας. 

Και συνέχισε, προσθέτοντας: «Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα γι’ αυτό που είναι. Ναι, ήταν λάθος, αλλά αν γύρναγα το χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό».