Ελένη Μενεγάκη: Αγνωστο το τηλεοπτικό της μέλλον

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου της από την τηλεόραση του Alpha

eleni-menegaki-agnwsto-to-tileoptiko-tis-mellon
SHARE THIS
0
SHARES

Αγνωστο αν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή ούτε εκ μέρους του καναλιού ούτε όμως και από την πλευρά της παρουσιάστριας αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και σε αυτή την περίπτωση και μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Alpha θα ακολουθηθεί η τακτική του προηγούμενου καλοκαιριού στις διαπραγματεύσεις που έγιναν με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Αγγελική Νικολούλη. Και οι δύο ξεκίνησαν να μιλούν με την διοίκηση του σταθμού κοντά στη λήξη του συμβολαίου τους. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχώρησε από τον Alpha, ενώ η Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε στο δυναμικό του σταθμού.

Η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha θα επανεξεταστεί από μηδενική βάση. Τόσο προς το οικονομικό σκέλος όσο όμως και στο πώς θα προταθεί στην παρουσιάστρια η συνέχιση της συνεργασίας με το κανάλι. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν αποκλείεται στην παρουσιάστρια να προταθεί να εγκαταλείψει τη μεσημβρινή ζώνη αλλά και την καθημερινή παρουσία της στο πρόγραμμα του σταθμού και να μετακομίσει στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) με ένα άλλο πρότζεκτ.

ΠΗΓΗ ethnos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook