
Μπορεί να μην είδαμε ποτέ φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, όμως η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες τόσο για τον γάμο όσο και για το ταξίδι του μέλιτος.
Πριν από λίγες μέρες, η Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες της από ένα υπέροχο ταξίδι στο Μεξικό, που έκανε πριν από πέντε χρόνια μαζί με τον σύζυγό της.
Σε αυτές την είδαμε να ποζάρει στο ηλιόλουστο Μεξικό. Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε μια followers της έγραψε ότι και εκείνη είχε πάει ταξίδι του μέλιτος μετά τον γάμο της στο Μεξικό.

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ότι η ίδια δεν πήγε μετά τον γάμο της ταξίδι του μέλιτος, αλλά ένα χρόνο αργότερα καθώς όταν παντρεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο ήταν έγκυος στη μικρή Μαρίνα.
Μία follower της έγραψε: "τι μου θύμισες Ελένη, πήγαμε κι εμείς το 2016 γαμήλιο ταξίδι… υπέροχο ταξίδι". Και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι λάτρης του Instagram, απάντησε: "κι εμείς γαμήλιο ταξίδι πήγαμε, αλλά έναν χρόνο μετά λόγω εγκυμοσύνης".

Έτσι, έναν χρόνο μετά τη γέννηση της Μαρίνας, το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και πήγε ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό.
Εξι χρόνια παντρεμένοι και έντεκα χρόνια μαζί
Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι γιόρτασε έξι χρόνια έγγαμου βίου και έντεκα χρόνια γνωριμίας με μια φωτογραφία τους στα χιόνια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr