Ελένη Μενεγάκη:Οι νέοι ιδιοκτήτες, το φινάλε, το συμβόλαιο της & οι ρήτρες

Θα είναι ένα ήσυχο καλοκαίρι ή θα γίνουν ανατροπές με την Ελένη Μενεγάκη;

eleni-menegakioi-neoi-idioktites-to-finale-to-sumbolaio-tis--oi-ritres
SHARE THIS
0
SHARES

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και η Ελένη και οι συνεργάτες της θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές μία εβδομάδα νωρίτερα. Σύμφωνα με το TV Εθνος, οι τελευταίες αποφάσεις της Μενεγάκη σε συνεργασία με το πρόγραμμα του Alpha φέρνουν πιο νωρίς φινάλε της εκπομπής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Εθνος, η Ελένη θα ρίξει αυλαία για καλοκαίρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Επιθυμία της, όπως είπε πρόσφατα, είναι να κλεί­σει τη φετινή σεζόν από κάποιο νησί, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα νέα από την παραγωγή της εκπομπής για μία τέτοια επιβεβαίωση. 

Σχετικά με το συμβόλαιό της, η παρουσιάστρια έχει υπογράψει με το κανάλι μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα χαμογέλα, δεν μπορεί να υπάρξει καμία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο της Ελένηςλόγω των πολύ αυστηρών ρητρών σε αυτό. Άλλες πηγές όμως αναφέρουν ότι τα συμβόλαια γίνονται πάντα ώστε να μπορούν και να αλλάζουν, αλλά και να σπάνε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαρροές για θέματα μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο κανάλι, αλλά ποτέ κανένας δεν ξέρει να το καλοκαίρι φέρει ανατροπές.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook