
Το βράδυ της Τετάρτης 11/10 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τέλειοι Ξένοι".
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, η θεατρική παράσταση, "Τέλειοι ξένοι" που είναι βασισμένη στο έργο του Πάολο Τζενοβέζε, την απόδοση του οποίου έχει κάνει στα ελληνικά η Ελεονώρα Μελέτη και σκηνοθετούν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με τον Πέτρο Λαγούτη συνεχίζεται στο Θέατρο "Αθηνά".

Στην επίσημη πρεμιέρα είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά με τον σύζυγό της που είναι θεατρικός παραγωγός, αφού έκανε την απόδοση του κειμένου στα ελληνικά.
Η ίδια εμφανίστηκε φορώντας total black σύνολο ενώ το παρών έδωσαν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας από την εκπομπή "Μega Καλημέρα”, Θανάσης Πάτρας, Αφροδίτη Γραμμέλη και Γιώργος Σκρομπόλας καθώς και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr