Οι κακές σχέσεις και η γκρίνια φέρνουν αποχωρήσεις στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.
Ήδη η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός, αφού όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό", η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε τόσο από την εκπομπή "Ώρα για Μελέτη", όσο και από τον Alpha.
Σύμφωνα με όσα είπαν στον ΑΝΤ1, αφορμή στάθηκαν οι κακές σχέσεις που είχε με τον Νίκο Μάνεση.
Να το τονίσουμε ότι στην περσινή σεζόν, η νεαρή δημοσιογράφος συμμετείχε στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση", ενώ φέτος πήρε μεταγραφή για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έχοντας τον ίδιο ακριβώς ρόλο.
Πριν από λίγες μέρες η Τίνα Μιχαηλίδου δέχτηκε πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής στο στούντιο και να κάνει τις εξωτερικές συνδέσεις.
Ομως, η ίδια αρνήθηκε να αναλάβει αυτό το πόστο και πρότεινε να κάνει συνδέσεις αλλά για το δελτίο ειδήσεων.
Ωστόσο, η πρότασή της δεν έγινε δεκτή και η ίδια παραιτήθηκε, προφανώς επειδή θεώρησε ότι αυτή η μετακίνηση ήταν υποβάθμιση για εκείνη.
Ακόμα, τόνισαν ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει να κάνει με την παραίτηση της δημοσιογράφου.
H ανάρτηση και οι σπόντες περί αξιοπρέπειας
Πριν από λίγες ώρες, η δημοσιογράφος ανέβασε ένα story στο instagram όπου αφήνει αιχμές περί αξιοπρέπειας...