
Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση, "Έρωτας - Χρήμα - Ευτυχία" βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Κουρή στο πλατό της εκπομπής.
Μέσα σε όλα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ρωτήθηκε αν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου με την ίδια να απαντά: "Ποτέ δεν λέω ποτέ για τίποτα".
Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αχ, άσε τώρα, δε ξέρω. Είναι πολύ νωρίς τώρα γι’ αυτά. Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ ανοιχτή σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν είναι όμως κάτι που αυτή τη στιγμή με απασχολεί".
Να θυμίσουμε πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, έχει έρθει πολύ κοντά με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο. Οι δυο τους ωστόσο, αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους αφού προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.
Νίκος Κουρής για Έλενα Τοπαλίδου: Οργανώνουμε τον γάμο μας
Από την πλευρά του ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε ότι τον Δεκέμβρη πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: "Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο".
Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο Νίκος Κουρής απάντησε: "Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς".
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα "τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ", θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι".
Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: "Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr