Ελευθερία Βιδάκη: Συνάδελφός της μιλάει για την αυτοκτονία της

Με μία βουτιά στο κενό η Ελευθερία Βιδάκη βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η ηθοποιός έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη. Ο συνάδελφός της 14 χρόνια μετά μιλάει για εκείνη.

eleutheria-bidaki-sunadelfos-tis-milaei-gia-tin-autoktonia-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Τραγικό τέλος στη ζωή της έδωσε στις 30 Μαρτίου του 2004 η 37χρονη ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη, πέφτοντας στο κενό από το παράθυρο του κλιμακοστασίου από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αγία Παρασκευή. Η ηθοποιός έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά από τη γέννηση του γιου της. Η αυτοκτονία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Δεκατέσσερα χρόνια , ο γνωστός ηθοποιός,συνάδελφός της στο σίριαλ «Αέρινες σιωπές» μίλησε για εκείνη και τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή. 

 

Ο Κώστας Καζανάς μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και μεταξύ άλλων είπε: «Από την Ελευθερία θυμάμαι πάντα το γλυκό της χαμόγελο. Πάντα όταν συναντιόμασταν ήταν ευδιάθετη, λέγαμε πέντε κουβέντες… Πολύ ευγενική γυναίκα… Έχω όμορφες αναμνήσεις. Δεν με ξαφνιάζει κανένας τρόπος. Όλοι κάποια στιγμή θα βρούμε μια δικαιολογία για να «φύγουμε» από αυτή τη ζωή. Έτυχε αυτό στην Ελευθερία… Άλλος πεθαίνει από γηρατειά, άλλος από ατύχημα, άλλος από δυστύχημα. Κάποια στιγμή όλοι κάπως θα πρέπει να «φύγουμε» και βρίσκουμε μια δικαιολογία».


 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook