
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 3χρονος Άγγελος που έζησε τη φρίκη από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της.
Οι δύο κατηγορούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Για τη φρικιαστική υπόθεση, η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη προτείνει θανατική ποινή στη μητέρα και στον σύντροφό της.
Αναρτώντας δύο φωτογραφίες τους στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ελισάβετ Μουτάφη έγραψε: "Θανατική ποινή".

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο κορμάκι του 3χρονου Άγγελου, του μικρού αγοριού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.
Το 3χρονο παιδάκι δίνει μάχη για τη ζωή του, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν. Από τον ξυλοδαρμό του προκλήθηκαν "βλάβες μη αναστρέψιμες" λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr