Ένας χρόνος χωρίς τον Αντώνη Βαρδή:«Σε ψάχνω τρελαμένη»

Με μηνύματα έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο για τον έναν χρόνο χωρίς τον Αντώνη Βαρδή. Η σύντροφός του και ο γιος του συγκλονίζουν με τα λόγια τους.

SHARE THIS
0
SHARES

Μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, την πολύμηνη νοσηλεία του και τον αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, ο Αντώνης Βαρδής  έφυγε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014. Θλίψη και ατελείωτο πένθος για την οικογένειά του, τη σύντροφό του Φιλοθέη, τα παιδιά του. Θλίψη στους φίλους, τους συνεργάτες, στους ανθρώπους που ταξίδευαν με τα τραγούδια του.

Ένας χρόνος από τη μέρα εκείνη που ο Αντώνης Βαρδής «έφυγε». Ένας χρόνος που κανένας δεν ξέχασε και το διαδίκτυο πλημμυρίζει με μηνύματα για αυτόν από τους θαυμαστές του και όλους εκείνους που τον γνώρισαν και τους βοήθησε μακριά από τα φώτα.  

 


« Η δυσκολότερη νύχτα της ζωής μας. Ένας χρόνος σήμερα. Μέχρι να πλησιάσει η ώρα 6 το πρωί. Είμαι σίγουρος πως μας ακούς, μας βλέπεις, μας αγγίζεις μας βοηθάς. Εύχομαι και να σου λείπουμε όπως λείπεις εσύ σε μας. Σε αγαπώ πατέρα μου», έγραψε τη νύχτα, λίγο πριν την ώρα που ο Αντώνης Βαρδής άφησε την τελευταία του πνοή, ο γιος του Γιάννης  στο προφίλ του στο facebook.

 

 

 


«Ο πόνος και η θλίψη θεριεύουν. Χιλιάδες στιγμές τρελαμένη σε ψάχνω… αλλά σε ξέρω πολύ καλά, μου το έχεις αποδείξει ότι κρατάς πάντοτε τις υποσχέσεις σου. Άρα είσαι ΕΔΩ… τώρα πια αισθάνεσαι "καθαρά" την αληθινή αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων...», έγραψε η σύντροφός του Φιλοθέη, με σπαραγμό.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook