
Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου θέλουν την βασίλισσα Σοφία να σκέφτεται την επιστροφή της στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επιθυμεί να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, κατά τις ίδιες πηγές, πίσω από αυτή την απόφαση φαίνεται πως κρύβεται ο επαναπατρισμός του Χουάν Κάρλος στην Ισπανία από το Άμπου Ντάμπι, όπου είχε αυτοεξοριστεί στη σκιά του σκανδάλου για τις ομιχλώδεις οικονομικές δοσοληψίες του αλλά και τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βασιλικό ζεύγος συνυπήρξε για λίγες ώρες στην Αθήνα όταν έγινε η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα βασιλικά ακίνητα
Πάντως, αρκετά είναι τα μέλη της πρώην βασιλικής δυναστείας που έχουν αποκτήσει τα δικά τους σπίτια στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μένουν στο σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί. Το οικόπεδο των 5,5 στρεμμάτων με την βίλα φιλοξενεί πλέον ένα συγκρότημα που αποτελείται από δύο κτίρια, το καθένα από τα οποία διαθέτει τέσσερις κατοικίες με πισίνες και τζακούζι στις βεράντες τους.
Ωστόσο, οι πληροφορίες που θέλουν την Άννα Μαρία να μετακομίζει εκεί δεν επαληθεύονται.
Υπάρχει ακόμη το ρετιρέ των 320 τετραγωνικών που αγόρασε στην Ηρώδου Αττικού ο δισεκατομμυριούχος Τόμας Φλορ, πεθερός του Φίλιππου Γλύξμπουργκ. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στη γειτονιά των Ανακτόρων, δίπλα από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Διαθέτει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον Σαρωνικό, το Καλλιμάρμαρο και τον Λυκαβηττό.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία είναι το πρώτο παιδί των βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης. Τον Μάιο του 1962 παντρεύτηκε στη Μητρόπολη Αθηνών τον τότε πρίγκιπα Χουάν Κάρλος και λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκε στον θρόνο της Ισπανίας.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr