Επίθεση Βερύκιου σε Μεσσαροπούλου: Είσαι μέσα στο κόλπο, είσαι...

«Δεν τα έχω με σένα, με την άλλη τα έχω. Η δουλειά που κάνει η άλλη δεν είναι σωστή».

epithesi-berukiou-se-messaropoulou-eisai-mesa-sto-kolpo-eisai
SHARE THIS
0
SHARES

Άφωνη έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Δήμος Βερύκιος ενώ βρισκόταν στον αέρα του Happy Day για την καθιερωμένη σύνδεση. 

Με αφορμή την υψηλή τηλεθέαση της εκπομπής, η Τίνα Μεσσαροπούλου μπήκε στόχαστρο του Βερύκιο, ο οποίος δυσαρεστήθηκε για το πώς παρουσιάζουν τις ειδήσεις οι τηλεκριτικοί και της επιτέθηκε: 

“Οι τηλεκριτικοί δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας κι εσύ είσαι μέσα στο κόλπο. Είσαι ιέρεια, μη σε πω διαφορετικά!”. 

Και συνέχισε εξηγώντας ότι η εκπομπή δεν είναι μόνο η Σταματίνα, είναι και οι άλλοι συντελεστές της εκπομπής. 

“Η Παρασκευή ήταν μια πολύ ωραία μέρα για το Happy Day και λόγω τηλεθέασης, γιατί εμείς κρινόμαστε κάθε μέρα. Γράφει “η Σταματίνα, η Σταματίνα…”. Δεν είναι η Σταματίνα μόνο. Είναι η Μαίρη Παλιαλέξη, δεν μπορώ να την βγάλω έξω, θα ήμουν άδικος, όσο κι αν έχω την άποψή μου, όσο κι αν έχω τις πίκρες μου. Αλλά η πίκρα και η προσωπική πίκρα, δεν πρέπει να είναι σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι”, είπε ο δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοψε λέγοντας:

“Συγγνώμη, όταν κάποια στιγμή η στήλη σου έκανε τα 40αρια και έλεγαν “ο Βερύκιος κάνει νούμερα στην Τσιμτσιλή” εγώ παρεξηγιόμουν; Μια ομάδα είμαστε. Εσύ κοιτάς πάντα τα πράγματα όπως θες να τα δεις. Να τα βλέπεις αντικειμενικά. Εγώ πάντα λέω για την ομάδα μου, για τους συνεργάτες μου”.

“Δεν τα έχω με σένα, με την άλλη τα έχω. Η δουλειά που κάνει η άλλη δεν είναι σωστή”, κατέληξε χαμογελώντας ο Δήμος Βερύκιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook