X

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Οι φωτογραφίες με μαγιό με τους γιους της και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση ανάρτησε φωτογραφίες του Ιουλίου από την παραλία με τους γιους της και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Γράφει: TheToc team

Το δικό της "αντίο" στον Ιούλιο που έφυγε είπε η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση, που απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στα νησιά της Ελλάδας με τις Κυκλάδες να έχουν την τιμητική τους.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί τη Μύκονο, την Πάρο και τα Κουφονήσια.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray ανάρτησε φωτογραφίες του Ιουλίου από την παραλία με τους γιους της και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου αποχαιρέτησε τον Ιούλιο με διάφορα οικογενειακά στιγμιότυπα από την παραλία.

Με ασορτί κόκκινα μαγιό ποζάρουν μέσα στα καταγάλανα νερά. Μαζί τους οι δυο γιοι τους, ο κατάξανθος Νικόλας ετών 3,5 και ο 8 μηνών αδελφός του, που κάνει τις πρώτες καλοκαιρινές του διακοπές.

"Bye bye July" έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση βάζοντας μία καρδιά.

Διαβάστε Επίσης