Όμορφες μέρες περνά η Εριέττα Κούρκουλου παρέα με τον σύζυγό της Βύρων Βασιλειάδη και το γιο τους. Με μια φωτογραφία που δείχνει το ηλιοβασίλεμα, η ίδια αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι και είναι ευγνώμων για τα όσα έζησε.
Κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε τον απολογισμό της, ενώ δεν έκρυψε τις σκέψεις της, πως έκανε μια μικρή αποτοξίνωση από τα social media και πλέον είναι έτοιμη να συνεχίσει καθώς, όπως έγραψε ''έρχονται όμορφα πράγματα''.
Η ανάρτησή της
"Η αλήθεια είναι ότι βολεύτηκα στην όμορφη φούσκα μας… Καλοκαιράκι με τον αντρούλη και το μωρό μου στο σπίτι μας, μοναδικές στιγμές με τους δυο – τρεις ανθρώπους που έχουν γίνει από φίλοι, οικογένεια, τα σκυλάκια μας, σπιτικό φαγητό και θάλασσα.
Χθες βράδυ που βγήκαμε για φαγητό όμως και εξηγούσα σε μια όμορφη κοπέλα που μόλις είχα γνωρίσει ότι είχα ανάγκη να πάρω την απόστασή μου από την τοξικότητα των social media, εκείνη μου είπε : "ξεκουράσου αν το έχεις ανάγκη, αλλά μόλις είσαι έτοιμη είναι σημαντικό να συνεχίσεις". Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη, αλλά αποφάσισα μετά από αυτό να συνεχίσω. Έρχονται καινούρια και όμορφα πράγματα. Καλό μας Σεπτέμβρη", έγραψε στο instagram η Εριέττα Κούρκουλου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Εριέττα Κούρκουλου: Μοναδικές στιγμές με τον αντρούλη μου και το μωρό μου [εικόνες]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/0e/0e34d0d008974c43b4a046d94d22c4b0.jpg?anchor=topcenter)