
Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το νέο της podcast Kind talks σχολιάζει τους ρόλους των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους.
Μαζί με τον ηθοποιό και κουμπάρο της, Θάνο Αλεξίου, η Εριέττα Κούρκουλου συζήτησε για τους ρόλους των γονιών στην ανατροφή των παιδιών.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα και στις ανάγκες ενός παιδιού, αλλά και στο γεγονός πως θα πρέπει να είναι αποδεκτό από την κοινωνία ένας μπαμπάς να κάτσει σπίτι με το παιδί και να αφήσει τη γυναίκα να δουλέψει, απέχοντας συνειδητά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Βύρωνα και στον ρόλο του ως πατέρας δίπλα στον γιο τους.
Όσα είπε η Εριέττα Κούρκουλου στο νέο της podcast
"Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, νομίζω ότι επηρεάζεται θετικά το παιδί. Αυτό λέει τουλάχιστον και η εμπειρία μου. Εμείς έχουμε ένα ζευγάρι φιλικό που το μοιράζονται 50-50 το παιδί τους και δεν έχουν βοήθεια από επιλογή.
Ήθελαν να ασχοληθούν οι ίδιοι και είναι απόλυτα απαραίτητο, όταν μπορείς να το κάνεις. Περνώντας λίγες μέρες με αυτό το ζευγάρι, είδα μετά τη διαφορά με την προσπάθεια που έκανε ο Βύρωνας να έρθει πιο κοντά στον Νίκο", ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου.

Και συνέχισε: "Το θέτω σε κοινωνικό πλαίσιο γιατί οι άνδρες δεν υποστηρίζεστε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι αποδεκτό κάποια στιγμή, ένας μπαμπάς να κάτσει -συνειδητά και από επιλογή- σπίτι του και να αφήσει τη γυναίκα του να δουλέψει. Γιατί έτσι θέλει, έτσι αισθάνεται και για το ο,τιδήποτε".
Το podcast απόσπασμα ΕΔΩ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr