X

Έρρικα Πρεζεράκου για τη μεταφορά της σορού της μικρής Αναστασίας: "Δεν ζητήθηκαν ποτέ χρήματα…"

Η σορός της μικρής Αναστασίας θα μεταφερθεί στην Ελλάδα από την Αμερική, με έξοδα του ελληνικού κράτους.

Γράφει: TheToc team

Aπηυδισμένη η Ερρικα Πρεζεράκου η οποία μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται στη δίνη του βαρύτερου πένθους που μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ο άνθρωπος.

Η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου θρηνεί την απώλεια της μικρής Αναστασίας που πάλεψε με σπάνια μορφή καρκίνου.

Η επτάχρονη άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο στην Αμερική, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε Επίσης

Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από instastory διευκρινίζει ότι η οικογένειά της δεν ζήτησε ποτέ χρήματα για τη μεταφορά της σορού της μικρής Αναστασίας από την Αμερική στην Ελλάδα.

"Διευκρίνιση επειδή πολλοί με ρωτάτε… Δεν ζητήθηκαν ΠΟΤΕ χρήματα για την επιστροφή της Αναστασίας από Αμερική. Αν κάποιος σας έχει πει κάτι τέτοιο ή ζητάει χρήματα ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ. Ολα τα χαμε", έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε Επίσης

Υπενθυμίζεται πως η σορός του άτυχου κοριτσιού θα μεταφερθεί στην Ελλάδα από την Αμερική, με έξοδα του ελληνικού κράτους.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου: