
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, με τον αγαπημένο της, νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, ενώ βάφτισαν και την κορούλα τους.
Το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο και αυτή τη φορά συνδύασε τον θρησκευτικό του γάμο με την βάπτιση της κόρης του, Εύας.
![Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτή η ηθοποιός έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της [εικόνες]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/6d/6dd41bdf6cb14a9aa9d2804c1fdfce13.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη, όπου αρκετοί ηθοποιοί, φίλοι και συναεργάτες της Ευγενίας Δημητροπούλου βρέθηκαν στο πλευρό της στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.


Η ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα, που συμμετείχε φέτος στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha "Ο Παράδεισος των κυριών", μάλιστα, ήταν εκείνη που έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης. Η Ευγενία Δημητροπούλου αγκάλιασε την Δέσποινα Τσούτσου, η οποία ενθουσιάστηκε με την καλοτυχία της. Υπενθυμίζεται ότι, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη σειρά του Ant1 "Ηλιος".


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr