
Η Ευγενία Σαμαρά επισκέφτηκε το πατρικό της σπίτι για μία ξεχωριστή αφορμή που δεν ήταν άλλη από τα γενέθλια της μητέρας της, Αναστασίας. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, πόζαρε στον καναπέ του πατρικού της, αγκαλιά με τη μητέρα της και μοιράστηκε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τη φωτογραφία τους συνόδευσε με τα εξής λόγια: "Να χαίρομαι το μικρό κορίτσι που με μεγάλωσε. Σε αγαπώ ♥️".
Μαμά και κόρη ήταν χαμογελαστές και κομψές. Η Ευγενία φορούσε ένα εμπριμέ γαλάζιο τοπ με 70s μοτίβα με ένα κόκκινο vinyl παντελόνι. Η μητέρα της, Αναστασία ήταν ντυμένη στα λευκά, συνδυάζοντας ένα παντελόνι με ένα ζεστό πλεκτό με ψηλό λαιμό.
Με την ανάρτησή της, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το εσωτερικό του πατρικού της, που είναι χωρίς αμφιβολία κλασικής αισθητικής. Ο καναπές είναι σε μία γήινη απόχρωση ενώ πίσω φαίνεται το ξύλινο σύνθετο με τα διακοσμητικά. Πιο μπροστά βρίσκεται η τραπεζαρία με τις λευκές καρέκλες και τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό.
Φέτος τον Δεκέμβριο, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο πολυαγαπημένος της πατέρας, έφυγε από τη ζωή. Μιλώντας για την αιφνίδια απώλειά του, η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο "Night Out".
"Τι να λέμε. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν και πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δε το περιμέναμε. Πάγωμα μπορώ να σου πω ότι αισθανόμουν. Άδειασα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δε μπορώ να περιγράψω. Για μένα είναι απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου…." είπε αρχικά.
Και είχε προσθέσει: "Θέλω να νιώθει η ενέργειά του και η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά αν αυτό έπρεπε να γίνει… Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε. Έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης. Οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν… Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια αλλά… Δε νομίζω ότι θα το λύσω και θα πω ότι είμαι καλά με την απώλειά του. Μου λείπει πολύ. Είναι ωραίο όμως να σκέφτομαι αυτά που είχαμε, δεν έχει νόημα να σκέφτομαι τι δεν έχω τώρα. Είναι έτσι κι αλλιώς μέσα μου αλλά μου λείπει, μου λείπει πολύ. Είναι αυτή η επαφή" κατέληξε η Ευγενία Σαμαρά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr