Από λεπτό σε λεπτό αλλάζουν τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον μεγάλο Τελικό της Eurovision 2019.
Η Ελλάδα που εκπροσωπείται από την Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι «Better Love» κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στον α’ ημιτελικό, με τα προγνωστικά όμως να την κατατάσσουν στην 15η θέση (ανάμεσα στους 26 φιναλίστ).
Από την άλλη, η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Replay» έκανε μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση στον α’ ημιτελικό, ωστόσο αυτή την ώρα βρίσκεται στην 14η θέση των στοιχημάτων.
Bέβαια, αυτά τα προγνωστικά δεν σημαίνουν τίποτα, αφού οι συμμετοχές των χωρών ανεβοκατεβαίνουν διαρκώς στους στοιχηματικούς πίνακες και κάποιοι ζουν πραγματικά ένα θρίλερ.
Με εξαίρεση την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται σταθερά η Ολλανδία, από τη δεύτερη θέση και κάτω γίνονται διαρκώς ανακατατάξεις.
Κι ενώ μέχρι πριν λίγη ώρα η Κύπρος φαινόταν να κερδίζει έδαφος, αυτή τη στιγμή η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκονται αντίστοιχα στην 15η και τη 16η θέση.
Ωστόσο, οι θέσεις αλλάζουν συνέχεια και βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα πριν τη βραδινή ψηφοφορία.
Φωτο: Reuters