X

Eurovision 2024: Έγινε η πρώτη Dress Rehearsal πρόβα της Μαρίνας Σάττι πάνω στη σκηνή - Λίγο πριν τον Β' Ημιτελικό [Βίντεο]

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena για την πρώτη Dress Rehearsal, όπως και οι υπόλοιπες χώρες του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2024.

Γράφει: TheToc team

Την τελευταία της πρόβα πριν από τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2024 πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena για την πρώτη Dress Rehearsal, όπως και οι υπόλοιπες χώρες του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2024.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί τρίτη κατά σειρά στην αυριανή βραδιά. Το ρούχο που φορά είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές, σε λευκές και μωβ αποχρώσεις, και οι χορευτές γύρω της θα είναι ντυμένοι στα μαύρα.

Το σύνολο της παρουσίασης φαίνεται πολύ δυναμικό με τη χορογραφία να έχει αρκετές εναλλαγές, όπως ακριβώς είναι και το στυλ του τραγουδιού. Οι πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το κοινό ενθουσιάστηκε.

Η Μαρίνα Σάττι έκανε το πρωί της Τετάρτης ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της εμφάνισης και της σκηνικής παρουσίας στο "Zari".

"Γίνεται χαμός, ξυλίκι. Τι να πρωτοκάνω κι εγώ; Κάτι μπουρδίτσες που διάβαζα ότι αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι, όχι! Από πριν ξέρεις ότι θα ανεβεί μόνο το τρίτο γύρισμα, ακόμα κι αν το πρώτο ήταν καλύτερο, το τρίτο θα ανέβει και αυτά τα δευτερόλεπτα! Δε μπορείς να το αλλάξεις, αυτό είναι. Πειράζει; Δεν πειράζει… Η κάμερα ανοίγει και δεν κλείνει, δεν έχει κάπου να κρυφτείς… Ακόμα και χθες που εγώ γλίστρησα, θα το δείτε. Αυτό όμως είναι το κόνσεπτ και η μαγεία. Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα, έχουμε μόνο εμάς που θα μας βλέπετε όλη την ώρα μπροστά στην κάμερα, οπότε μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας αγχώνετε!" είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι.

Τη μουσική του τραγουδιού "ZARI", που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β' Ημιτελικό: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ Ημιτελικό, από τις "Big Five" εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Διαβάστε Επίσης