Ευρυδίκη-Κοργιαλάς: Το τέλος- Η ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Ένα ζευγάρι που σεβάστηκε τη σχέση του και τους ανθρώπους που τους αγαπούν καλλιτεχνικά, έβαλε τελεία. Ευρυδίκη-Δημήτρης Κοργιαλάς παίρνουν διαζύγιο.

eurudiki-korgialas-to-telos--i-anakoinwsi-tou-diazugiou-tous
SHARE THIS
0
SHARES

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό φούντωναν επικίνδυνα. Η σχέση δυο «όμορφων» ανθρώπων, που πορεύονταν μαζί, ταιριαστοί και μακριά από κάθε είδους προβολή και ανώφελη δήλωση για να τραβήξουν την προσοχή, τελείωσε επίσημα.

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς ξεκίνησαν τις διαδικασίες του διαζυγίου. Και οι δυο ανάρτησαν σήμερα το μεσημέρι τα ίδια λόγια-ανακοίνωση της απόφασής τους, ώστε να μην επιτρέψουν σε κανέναν να κάνει εικασίες για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους: «Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης , έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη/με την Ευρυδίκη, εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο . Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι».

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης
Η ανάρτηση της Ευρυδίκης

 

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κοργιαλά
Η ανάρτηση του Δημήτρη Κοργιαλά

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook