
Ευτυχισμένη είναι η Ιωάννα Τούνη καθώς διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες.
Μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου, η γνωστή influencer απελευθερώθηκε και ξεκίνησε να ανεβάζει stories, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.
Το απόγευμα της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε μια επίσκεψη στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη από τον καλό της φίλο, Steve, o οποίος την απαθανάτισε στον καναπέ του σπιτιού της με ένα κοντό αθλητικό μπουστάκι που άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της.

Εκείνος δεν σταματούσε να την χαϊδεύει και να την φιλάει. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο Instagram τα βίντεο και έγραψε: "Θείος Steve".

Στη συνέχεια, η γνωστή influencer δημοσίευσε κι άλλα βίντεο, στα οποία έκανε πλάκα με τους φίλους της που βρίσκονταν στο σπίτι της, για την φουσκωμένη κοιλίτσα της, λέγοντας πως μοιάζει με φουσκωμένη κοιλιά από... μπίρες ή φαγητό.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr