Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση όταν οι δημοσιογράφοι ύστερα από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Από Σμύρνη Θεσσαλονίκη" άρχισαν να τη ρωτούν για την κόρη της.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και σκηνοθέτης εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή της κόρης της στην παραγωγής της ταινίας ''Σμύρνη μου αγαπημένη''. ''Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ'' , είπε αρχικά η ίδια.
''Η συνεργασία με την κόρη σας που ανέλαβε κάποιο κομμάτι από την παραγωγή της ταινίας, πώς ήταν;'' ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.
''Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες''
''Όχι παιδιά, αυτό είναι μια ανοησία που διάβασα. Δεν ανέλαβε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Μα, είναι δυνατόν; Τι βλακείες είναι αυτές; Η κόρη μου δούλεψε στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή σπουδάζει business είπα ότι ασχολείται με τα τιμολόγια, με τις καταγραφές. Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες'' είπε η ηθοποιός. Ενώ, τέλος, φανερά εξοργισμένη απάντησε: ''Θα σας κόψω! Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ''
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr