Φασουλής: Το μόνο που βλέπω στην τηλεόραση είναι Μουτσινά

Αποκάλύψε πως η χειρότερη ημέρα για τα θέατρα είναι η Πέμπτη λόγω των «Άγριων Μελισσών»

fasoulis-to-mono-pou-blepw-stin-tileorasi-einai-moutsina
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Σταμάτης Φασουλής συνάντησε τη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για την τηλεόραση.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε στα Παραπολιτικά και αποκάλυψε ότι προτιμά να διαβάζει ή να ακούει μουσική από το να βλέπει τηλεόραση. Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε και για τις Αγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας πως η Πέμπτη είναι η χειρότερη ημέρα για τα θέατρα, καθώς το κοινό παρακολουθεί Αγριες Μέλισσες.

Τι είπε ο Σταμάτης Φασουλής

Τηλεόραση βλέπετε;

Όχι. Δεν έχω ώρα. Την ώρα που προβάλλονται όλα αυτά, εγώ είμαι στο θέατρο. Όλες τις άλλες ώρες διαβάζω. Προτιμώ να διαβάζω και να ακούω μουσική, από το να βλέπω τηλεόραση.

Πώς κρίνετε το ότι σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Νομίζω ότι είναι ευχάριστο να σαρώνει μια ελληνική σειρά αντί μια τούρκικη. Είναι ωραίο να φαίνονται καινούργια πρόσωπα και στη συγγραφή και στη σκηνοθεσία. Αν και το θέατρο το «πληρώνει», γιατί κάθε Πέμπτη που οι «Άγριες Μέλισσες» είναι την ώρα της παράστασης, είναι η χειρότερη μέρα για τα θέατρα, γιατί Δευτέρα-Τρίτη δεν παίζουμε, Τετάρτη έχουμε απογευματινές, οπότε δεν μας πιάνουν οι… μέλισσες. Μας «τσιμπάνε» την Πέμπτη, αλλά πάντα συνέβαιναν αυτά.

Το «Greece’s Next Top Model» πώς σας φαίνεται;

Δεν το έχω δει ποτέ. Δεν ξέρω τι μου λες. Ξέρω ότι είναι κάτι με μοντέλα. Δεν το λέω με την έννοια ότι δεν θα το έβλεπα. Τον μόνο που βλέπω και επειδή είναι η ώρα λίγο πριν από τον μεσημεριανό μου ύπνο, είναι τον Νίκο Μουτσινά και γελάω πάρα πολύ. Έτσι θα ήθελα να είναι το μεσημέρι η τηλεόραση. Είναι τόσο ταλαντούχος, τον ζηλεύω. Έχει ένα μεγάλο προτέρημα, που θα θέλαμε να το έχουμε όλοι. Όσο και να καυτηριάζει όσο και να σατιρίζει, δεν προσβάλλει ποτέ. Αυτό είναι μεγάλο ταλέντο.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook