Φέλιξ Κίελμπεργκ: Εγινε πάμπλουτος από το You Tube

Παίζει video games, μιλάει για την εμπειρία του και κερδίζει εκατομμύρια! Ο Σουηδός Φέλιξ Κίελμπεργκ είναι ο κροίσος του You Tube

|
SHARE THIS
0
SHARES

Οι καιροί απαιτούν ακόμα και να ανεβάζεις τον εαυτό σου στο YouTube , φτιάχνοντας homemade βίντεο, όπως αποκαλούνται.

Τελικά, όμως, ένα απλό κόλλημα με τη τεχνολογία και το Διαδίκτυο και μια σταλιά «ψώνιου», μπορούν να γεμίσουν το πορτοφόλι σου. Και δεν μιλάμε για λίγες δεκάδες ευρώ, ούτε καν για χιλιάδες. Μιλάμε για χρήματα που μοιάζουν με ταμείο μεγάλης επιχείρησης. 

Ο γλυκός, ξανθός νεαρούλης, ο Φέλιξ Κίελμπεργκ είναι ο άνθρωπος που αποκαλούν  «σουηδικό φαινόμενο του YouTube» και έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς επιχειρηματίες, αφού καταφέρνει να βγάζει 4 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο μέσω του youTube!

Η The Wall Street Journal κάνει διθύραμβο στον Σουηδό, μιλώντας για τα άμεσα κέρδη του από τους 27 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του, που το έχει ονομάσει PewDiePie.

Ο Φέλιξ πρωταγωνιστεί στα βίντεο του καναλιού του, παίζοντας με τα αγαπημένα του video games και έπειτα αφηγείται την εμπειρία του από αυτά. Ήταν 2009 όταν ανάρτησε το παρθενικό του βίντεο και από τότε το κανάλι του είναι διάσημο, ενώ τη...σκόνη του έχουν φάει ονόματα όπως οι One Direction και η Μάιλι Σάιρους!

Ο Σουηδός, βέβαια, είναι πολύ έξυπνος, αφού έκλεισε και συμφωνία με την εταιρία Maker Studios, η οποία ανήκει στη Walt Disneys, οδηγώντας την τσέπη του να φουσκώνει τρεις φορές περισσότερο! 

Τι λέει ο ίδιος για αυτό που ζει; «Είναι ωραίο να έχεις τέτοιου είδους επιρροές, αλλά την ίδια στιγμή είναι και τρομακτικό». Με 4 εκατομύρια στην τσέπη ετησίως, χωρίς να χύνεις ούτε σταγόνα ιδρώτα, μπορείς να λες ό,τι θέλεις...

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook