Φερεντίνος για Αρναούτογλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την «κόντρα» μας

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ferentinos-gia-arnaoutoglou-auti-einai-i-alitheia-gia-tin-kontra-mas
SHARE THIS
0
SHARES

Στο ένθετο “Page 2” της Νέας Σελίδας έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μίλησε για την υποτιθέμενη κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για πολλά χρόνια υπήρχε η εντύπωση ότι ήσουν σε κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, γιατί εκείνος υποστήριζε ότι άρχισε πρώτος τις εκπομπές δρόμου.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία κόντρα με τον Γρηγόρη. Μάλιστα, έχουμε βρεθεί και είχα πάει και καλεσμένος στον «Όμορφο κόσμο» όταν ήταν στη Λευκάδα. Είναι αλήθεια ότι ακουγόταν πολύ κάποια περίοδο ότι έχουμε κόντρα με τον Γρηγόρη, αλλά όλο αυτό ήταν κάτι που δημιούργησαν τα μίντια, χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άλλωστε, το πότε άρχισαν αυτές οι εκπομπές είναι γνωστό. Το «Άκου να δεις» άρχισε το 1993 στον ΣΚΑΪ και ήταν όντως πρωτοποριακό να βγαίνεις αυθόρμητα στον δρόμο με μια κάμερα. Μάλιστα, το 1995 είχα τη μεγάλη χαρά να πάρω το βραβείο της πιο αγαπημένης ψυχαγωγικής εκπομπής και ο Φρέντυ Γερμανός είχε μιλήσει για εμένα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό βραβείο για εμένα. Αλλά ποτέ δεν με απασχόλησαν αυτά τα πράγματα. Εμένα μου αρέσει να εξελίσσεται η τηλεόραση. Ο Γρηγόρης είχε ωραίες ιδέες στον «Όμορφο κόσμο» και βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη με το «World Party».

 

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό; Έχεις δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα;

Είναι δυνατόν να μην έχω δεχτεί; Αλλά τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους, στους οποίους μιλάω πάντα με ειλικρίνεια κι εκείνοι μου το ανταποδίδουν. Μπαίνω στο γύρισμα και είναι με το χαμόγελο. Οι επιφανειακές επαγγελματικές σχέσεις καταρρέουν και επειδή έχω περάσει κι από φάσεις που είχα αυξημένο υπερεγώ, επιλέγω να έχω δίπλα μου άτομα με τα οποία εκτός από συνεργάτες είμαστε και φίλοι.

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook