Φιλιώ Πυργάκη: Η δημοτική τραγουδίστρια παλεύει με τον καρκίνο

"Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω". Η τργαουδίστρια του δημοστικού τραγουδιού στέλνει το μήνυμά της.

filiw-purgaki-i-dimotiki-tragoudistria-paleuei-me-ton-karkino
SHARE THIS
0
SHARES

Συγκινητική εξομολόγηση από τη Φιλιώ Πυργάκη, που μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο και τον τρόπο που συμεπριφέρεται απέναντι στην ασθένεια.

Η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού μίλησε στην espresso και συγκλονίζει με τα λόγια της: «Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, και να χαμογελάμε».

Κομπιάζοντας, μοιράστηκε και τα συναισθήματά της μετά την ανακοίνωση των γιατρών: «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook