
Η πρόσφατη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή που διοργανώθηκε από τα παιδιά του έχει προκαλέσει έντονη κόντρα του γιου του Γιάννη Βαρδή με την τελευταία σύζυγο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, τη Φιλοθέη Μωβ.
Εξάλλου και η Χριστίνα Μαραγκόζη, η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή και καλλιτεχνικό του ταίρι για αρκετά χρόνια εξέφρασε δυσαρέσκειά για τη διεξαγωγή της συναυλίας, μια και δεν κλήθηκε να συμμετάσχει.
Τα "πυρά" του Γιάννη Βαρδή δέχτηκε ως επί το πλείστον, η Φιλοθέη Μωβ, η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, η οποία, μερικές ώρες μετά το τηλεοπτικό του ξέσπασμα εναντίον της, έδωσε μια απάντηση.
Ο τραγουδιστής είπε συγκεκριμένα ότι "την απεχθάνομαι δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου". Σε δηλώσεις της στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα", η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δυο προτάσεις.
"Δεν θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση", είπε.
Τις προηγούμενες ημέρες, η Φιλοθέη Μωβ είχε πει για τη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή: "Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω γι΄αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr