Φοβάται η Τατιάνα Στεφανίδου την Ελένη Μενεγάκη;

Θέλεις να ξέρεις τι έχει στο μυαλό της η Στεφανίδου, που θα αντιμετωπίσει τη Μενεγάκη; Τα λέει η ίδια, αλλά τα λόγια της άνετα έχουν και μια δεύτερη ανάγνωση...

fobatai-i-tatiana-stefanidou-tin-eleni-menegaki
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Το πρώτο τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του σταθμού έγινε στα τέλη Ιουλίου. Ήμουν διακοπές με τον σύζυγό μου και ταξιδεύαμε στα νησιά του Ιονίου. Αρχικά ένιωσα έκπληξη, αγχώθηκα γιατί δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι μπορεί φέτος να έκανα κάτι διαφορετικό. η τελευταία συζήτηση που είχα με το κανάλι, όταν ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν, ήταν ότι από τον Σεπτέμβριο θα συνέχιζα το Μίλα. Λίγο αργότερα, άρχισα να επεξεργάζομαι την ιδέα θέλοντας να διαπιστώσω αν θα μπορούσα στα 44 μου χρόνια να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα. Αυτή η διαδικασία μού πήρε σίγουρα μία εβδομάδα και στις αρχές Αυγούστου επέστρεψα στον σταθμό για να συζητήσουμε αναλυτικά αν αυτό που σκεφτόμουν να κάνω μπορούσε να υλοποιηθεί».

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανοίγει τα χαρτιά της σε συνέντευξη στο ΟΚ και παρουσιάζει μια άλλη εικόνα από εκείνη την «παγωμένη» που πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους για εκείνη. Η παρουσιάστρια, ομολόγησε το άγχος, την αγωνία και τις αμφιβολίες για την πρόταση που δέχθηκε από το Star ώστε να αλλάξει ώρα στην εκπομπή, προφανώς και στυλ και σαφέστατα να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη-ακόμα κι αν δεν αναφέρθηκε στο όνομά της. Από την άλλη ξεδίπλωσε τη σκέψη της παρουσιάζοντας τον εαυτό της σαν...πρωτάκι, αφού όλα πρέπει να τα αλλάξει, κάτι που σημαίνει ότι η τηλεοπτική περίπτωση της και κατάστασή της τη φετινή σεζόν χρειάζονται επιείκεια και κατανόηση!

«Όλη η διαδικασία από το αρχικό τηλεφώνημα μέχρι να επεξεργαστώ την ιδέα, να φανταστώ τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν, να το συζητήσω με το σταθμό και τελικά να αποφασίσω να το κάνω, πήρε περίπου ένα μήνα. Έχασα τον ύπνο μου φέτος στις διακοπές μου και έκανα περισσότερο από ένα μήνα για να κοιμηθώ κανονικά. Όλο τον Αύγουστο αντί να ξεκουράζομαι, σκεφτόμουν τι διαφορετικό θα μπορούσα να παρουσιάσω που να έχει τη δική μου ταυτότητα. Και όταν κατέληξα στο κόνσεπτ, αναρωτιόμουν ποια θα ήταν τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν αυτή την ιδέα. Κατάφερα να κάνω έναν ήρεμο ύπνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου», περιέγραψε, αφήνοντας περιθώρια για σχόλια και συζήτηση με τα λεγόμενά της.

Η μάχη των παρουσιαστριών έρχεται και από την ημέρα που έγινε γνωστή μεταφορά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν φοβάται την Ελένη Μενεγάκη. Πάντως, η εμπειρότατη Ελένη έχει αρχίσει νωρίς τη δουλειά, κλέινει συμφωνίες για εμφανίσεις με δυνατά ονόματα για να βρεθούν απέναντί της για μια εκ βαθεών συνέντευξη και δεν έχει δείξει ότι φοβάται τη νέα -επίσης έμπειρη- αντίπαλό της στη μεσημεριανή ζώνη.


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook