Φόρεσε ποδιά & μαγείρεψε η Μαρκλ: Το βιβλίο μαγειρικής με την υπογραφή της

Την πρώτη σόλο αποστολή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας πραγματοποίησε η Μέγκαν Μαρκλ.

forese-podia--mageirepse-i-markl-to-biblio-mageirikis-me-tin-upografi-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε την ποδιά της και πραγματοποίησε την πρώτη σόλο αποστολή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Με χαμόγελο και ζεστασιά, η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφερε τη βοήθειά της στα θύματα της τραγωδίας του Grenfell υποστηρίζοντας το βιβλίο μαγειρικής τους. 

Μάλιστα, η Μαρκλ έχει γράψει τον πρόλογο του βιβλίου, το οποίο περιλαμβάνει συνταγές από σεφ του Hubb Community Kitchen, μιας πρωτοβουλίας που εδρεύει κοντά στην περιοχή του Grenfell Tower στο Δυτικό Λονδίνο.

 

Η δούκισσα επισκέφθηκε για πρώτη φορά την κουζίνα τον Ιανουάριο και έκανε άλλα ιδιωτικά ταξίδια στο κέντρο για να συναντήσει εθελοντές και να μάθει περισσότερα για το έργο τους. 

Γράφει στον πρόλογο του βιβλίου:

«Αισθάνθηκα αμέσως συνδεδεμένη με την κουζίνα της κοινότητας. είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να γελούν, να θρηνούν, να φωνάζουν και να μαγειρεύουν μαζί. 

«Συνδυάζοντας διαφορετικές πολιτιστικές ταυτότητες κάτω από μια κοινή στέγη, δημιουργήθηκε ένας χώρος που δίνει την αίσθηση της κανονικότητας, την καθολική ανάγκη της σύνδεσης, της τροφής και της επικοινωνίας μέσω του φαγητού, εν μέσω κρίσης ή χαράς - κάτι με το οποίο μπορούμε όλοι να ταυτιστούμε.  

Τα έσοδα αυτής της φιλανθρωπικής προσπάθειας θα επιτρέψουν στην κουζίνα να ευδοκιμήσει και να διατηρήσει το παγκόσμιο πνεύμα της κοινότητας ζωντανό».  

Οι συνταγές του βιβλίου έχουν δημιουργηθεί από μάγειρες που υποστηρίζουν τόσο τους κατοίκους που έχουν πληγεί από τη φωτιά του Πύργου Grenfell αλλά και άλλους ανθρώπους σε ανάγκη. 

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που μοιράστηκε το Kensington Palace

 

Kensington Palace
Kensington Palace

 

Kensington Palace
Kensington Palace

 

Kensington Palace
Kensington Palace

 

Kensington Palace
Kensington Palace

 

Kensington Palace
Kensington Palace

 

Kensington Palace
Kensington Palace

 

 

Πηγή: Kensington palace 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook