
Κάποιος τους έχει ματιάσει εκεί στη Φωλιά των Κου Κου αφού μετά από τη δεκαήμερη απουσία της Κατερίνας Καραβάτου από την εκπομπή, τώρα λείπει ο Κρατερός Κατσούλης.
Επί δέκα μέρες σχεδόν, βλέπαμε τον Κρατερό Κατσούλη μόνο του στην εκπομπή να εξηγεί γιατί λείπει και πάλι η σύζυγός του, αποκαλύπτοντας ότι είχε μπει στο νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας.
Όλα πήγαν καλά λοιπόν και η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε χθες στην εκπομπή. Όμως φανταστείτε ποιος έλειπε χθες από την εκπομπή; Ο Κρατερός Κατσούλης.
Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης λείπει και σήμερα από την εκπομπή.
Έρχεται ο ένας φεύγει ο άλλος δηλαδή.
Η εξήγηση της Κατερίνας Καραβάτου
Σήμερα, η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε τον λόγο που απουσιάζει για δεύτερη μέρα ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, αναφέροντας ότι θα παραμείνει εκτός για προληπτικούς λόγους μετά το θετικό κρούσμα που βρέθηκε στην παραγωγή του Your Face Sounds Familiar που συμμετέχει.
"Ο Κρατερός δεν είναι μαζί μας και θα παραμείνει εκτός για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του θετικού κρούσματος κορονοϊού που βρέθηκε στο Your Face Sounds Familiar. Αυτό έχει γραφτεί ήδη από χθες, οπότε μπορεί να το έχετε διαβάσει. Ο Κρατερός είναι πολύ καλά στην υγεία του, δεν έχει κανένα πρόβλημα, κανένα σύμπτωμα και βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα. Αυτό θα κάνει μέχρι να περάσουν οι ενδεδειγμένες μέρες και να λήξει η καραντίνα του. Αυτό για να τα ξέρετε όλα”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής.
Η εξήγηση της Καραβάτου για την απουσία της
"Νομίζω ότι έχω να κάνω κανένα χρόνο εκπομπή. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν είδατε, λείπει ο Κρατερός. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου.
Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πέρασε. Επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον σταθμό, τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν και κατανόησαν όλο αυτό το πράγμα που περνούσα. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Νίκο, τον Σάββα, που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει με διάφορα αποτυχημένα αστεία να γελάσω. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…
Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές. Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέρφους μου, που δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα… Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του" , ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr