Φυλάκιση 6 μηνών για τη σύζυγο Πασχάλη χωρίς αναστολή- Άσκησε έφεση

Τι λέει ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος που την κατηγόρησε για ψευδορκία. Η πρωτόδικη απόφαση, η εξαγορά της ποινής και η άσκηση έφεσης.

fulakisi-6-minwn-gia-ti-suzugo-pasxali-xwris-anastoli--askise-efesi
SHARE THIS
0
SHARES

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» η Αλίκη Αρβανιτίδη ήταν κατηγορούμενη για ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την εξέταση DNA για την υπόθεση του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή Πασχάλη.

Ως ηθικοί αυτουργοί στην ψευδορκία κατηγορούνταν ο Πασχάλης και η κόρη του, ωστόσο κηρύχτηκαν αθώοι από το δικαστήριο. Αντιθέτως, σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η σύζυγος του Πασχάλη, χωρίς αναστολή, αλλά η ποινή ήταν εξαγοράσιμη. Η κυρία Αρβανιτίδη πλήρωσε αμέσως την ποινή της, προς 6 ευρώ την ημέρα και άσκησε κατευθείαν έφεση.

«Μετά από ένα χρόνο δικής μου υπομονής, γιατί σε μια τέτοια ιστορία μπορεί κάποιος να έχει εκρήξεις και να λέει διάφορα, όπως ότι ήταν αδιαφανής η διαδικασία που παραπέμπει σε χρηματισμό. Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το δεχτώ, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο, ποτέ να μη μείνει ο κόσμος με την ιδέα ότι οι πατρότητες μπορούν να αλλάξουν», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αρβανιτίδη με δηλώσεις του ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε ανάγκη δημοσιότητας. Η υπόθεση είναι άνευ αντικειμένου».

Συνολικά, έχουν κατατεθεί έξι αγωγές και έξι μηνύσεις σχετικά με την υπόθεση από τον γενετιστή, τις έχει κερδίσει και ήδη έχουν επιδικαστεί ποσά άνω των 200.000 ευρώ ως αποζημιώσεις.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της εκπομπής:

 

Φωτογραφια: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook