Follow us

Γαληνέα - Αλεξανδράκης: Το λαμπερό ζευγάρι στο εξοχικό του το καλοκαίρι του 1989 [εικόνα]

Η Νόνικα Γαληνέα και ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά και λαμπερά ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΝΟΝΙΚΑ ΓΑΛΗΝΕΑ NDP

Η Νόνικα Γαληνέα και ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά και λαμπερά ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς, με αμέτρητες ταινίες στο ενεργητικό του, αλλά και ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Νόνικα Γαληνέα γνωρίστηκαν το 1969 στη σκηνή του θεάτρου "Μετροπόλιταν" στη Λ. Αλεξάνδρας που παιζόταν το έργο "Μεγάλα Χρόνια" του Γεώργιου Ρούσσου.

Μια φωτογραφία του υπέροχου ζευγαριού από το 1989 στο εξοχικό τους, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης.

Γράφει ο Αρης Λουπάσης: "Νονικα Γαληνεα- Αλεκος Αλεξανδράκης : Φωτο του υπέροχου ζευγαριού τον Ιούλιο του 1989 στο εξοχικό τους στο Καβούρι, γιορτάζοντας είκοσι χρόνια κοινής πορείας στην ζωή και στο θέατρο με καλεσμένους καλούς και εκλεκτούς φίλους. Η Νονικα Γαληνεα μια σπουδαία κυρία του θεάτρου, η πρωταγωνιστρια με 50 συνεχή χρονιά θεατρικής παρουσίας και η μόνη που έχει εμφανιστεί έξι φορές σε θεατρική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής. Αριστοκρατικη παρουσία, η επιτομή της φινέτσας και της κομψότητας, πιστη φιλη και αγαπημενη της Αλικης της Τζενης και της Ζωης, ξεχωρισε για την ποιοτητα και το σπανιο θεατρικο της ηθος. Με τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη ανέβασε σπουδαίες παραστάσεις με σημαντικούς συνεργάτες και κορυφαίους σκηνοθέτες γράφοντας την δική τους ιστορία στο ελληνικό θέατρο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ 30 Νοε 2023 | 17:29
30 Νοε 2023 | 17:04

Σπύρος Σαμοΐλης: "Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τη Ζήνα Κουτσελίνη, αναλαμβάνω την ευθύνη, η Μαίρη δεν σχολίασε κάτι"

Ο Σπύρος Σαμοΐλης μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνη και της Μαίρης Συνατσάκη

30 Νοε 2023 | 16:40

Ένταση στον αέρα της "Super Κατερίνας" - "Έχετε πάρει μαθήματα ευγένειας, είναι αργά να σας τα δώσω τώρα εγώ"

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα της εκπομπής μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του καλεσμένου της

30 Νοε 2023 | 16:26

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η Βίκυ Καγιά με στεναχώρησε χθες! Βίκυ, πρόσεξε"

Το παράπονό της προς τη Βίκυ Καγιά εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

30 Νοε 2023 | 16:23

Η Άννα Αδριανού στην πρώτη αντίδραση μετά το ξαφνικό τέλος του "Έρωτα Φυγά": "Νιώθω ένα μικρό πένθος"

Οι δηλώσεις της Άννας Αδριανού για το πρόωρο τέλος της σειράς 'Έρωτας Φυγάς"

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ 30 Νοε 2023 | 13:47
30 Νοε 2023 | 13:14

Ναταλία Γερμανού: Χαμογελαστή στο χιονισμένο Βερολίνο

Ναταλία ανέμελη και χαμογελαστή φαίνεται ότι απολαμβάνει την παραμονή της στο Βερολίνο.

30 Νοε 2023 | 13:14

"Είναι πολλά τα παιδιά στο σπίτι": Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τα παιδιά του Κρασσά από άλλο γάμο

Η Μπιάνκα και ο Κάρολος έχουν δύο μεγαλύτερα αδέλφια από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα του.

ΤΟ... ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 30 Νοε 2023 | 12:12

Σε πανικό το Μπάκιγχαμ: Αυτοί οι δύο κορυφαίοι royals έκαναν τα ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι - Διέρρευσαν "κατά λάθος"

Η αποκάλυψη βόμβα για τους ρατσιστές της βασιλικής οικογένειας που είναι υπεράνω κάθε υποψίας, οι νομικές κινήσεις του παλατιού και το... λάθος στη μετάφραση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 30 Νοε 2023 | 11:42

Τα κομψά looks της Στεφανίδου στο Λονδίνο: Η πρωινή εμφάνιση με λευκό παλτό και slingbacks και το δερμάτινο σεμιζιέ φόρεμα

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε τον ιδανικό χειμερινό συνδυασμό φορώντας λευκό παλτό σε πρωινή βόλτα στο Λονδίνο. Ο τρόπος που το συνδύασε.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ 30 Νοε 2023 | 10:16

Απάντηση Κούγια σε Βατίδου: Δεν θα επέστρεφα ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα μου

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.

"ΤΗ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ… ΝΤΥΜΕΝΗ" 30 Νοε 2023 | 10:11

Μαρία Σολωμού: Πήγε με τα εσώρουχα σε επίσημη εκδήλωση - "Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη" λέει ο Mente Fuerte

"Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη" λέει ο Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού - Η εμφάνισή της με τα εσώρουχα σε επίσημη εκδήλωση.