
Πριν δύο εβδομάδες, η ηθοποιός των "Αγριων Μελισσών" Δανάη Μιχαλάκη και ο αγαπημένος της, ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Παπαγεωργίου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία ρομαντική τελετή στο νησί της Σύρου.
Η μητέρα του γαμπρού, η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, χθες, Κυριακή, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία των νεόνυμφων.
"Ο γάμος τους !!! Η αγάπη τους !!!", έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός.
Υπενθυμίζεται ότι ο πολιτικός γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στην παραλία, όπου οι νεόνυμφοι και οι αγαπημένοι τους φίλοι γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι έφτασε στην παραλία, όπου είχε στηθεί ένα παραμυθένιο boho σκηνικό για το γαμήλιο πάρτι, εν μέσω χειροκροτημάτων από τους καλεσμένους.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr