X

Γάμος Λυκιαρδόπουλου - Καρμίρη: Η διαφορετική νύφη με τη δαντέλα broderie anglaise και τις απροσδόκητες γόβες

Το ιδιαίτερο bridal look της νύφης με τη γοητεία άλλης εποχής και οι γόβες σε απροσδότητο χρώμα με το οποίο συνδύασε το νυφικό της.

Γράφει: TheToc team

Ο θεατρικός παραγωγός Γιώργος Λυκιαρδόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στέλλα Καρμίρη στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν την εκπνοή του 2023.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Στέλλα Καρμίρη, στις 30 Δεκεμβρίου στο παρεκκλήσι Αγίου Νικολάου στο Κολωνάκι, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους.

Ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος και η Στέλλα Καρμίρη, η οποία είναι ψυχολόγος, είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά κρατούν χαμηλό προφίλ. Ο Λυκιαρδόπουλος μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο του στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: "30/12/2023 η πιο σημαντική μου παραγωγή για τη χρονιά".

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το bridal look της νύφης. Αντί για νυφικά υπερπαραγωγή με όγκους, τούλι και στρας, η νύφη επέλεξε να παντρευτεί φορώντας ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα broderie anglaise.

Το ρομαντικό φόρεμα είχε βολάν στο λαιμό και στους ώμους, ήταν μακρυμάνικο και το μήκος του ήταν midi.

Η ίδια ήταν μια ρομαντική και μίνιμαλ αριστοκρατική νύφη από άλλη εποχή.

Μάλιστα, επέλεξε ένα ζευγάρι γόβες που έσπασαν τη μονοτονία, αφού ήταν σε απόχρωση του λιλά.