Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης την περασμένη Παρασκευή, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποια στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας.
Το μυστήριο έγινε σε πολύ στενό κύκλο, με 60 καλεσμένους μεταξύ των οποίων η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Εκεί ήταν και οι συνάδελφοί της από το θέατρο.

Τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Ματσούκα μετά τον γάμο της
Οι κάμερες περίμεναν τη Δήμητρα Ματσούκα έξω από το θέατρο Μικρό Παλλάς, στο οποίο πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Μαθήματα Κωμωδίας”. Εκεί έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας.
Η ηθοποιός δεν έκρυψε την ευτυχία της, ωστόσο δεν θέλησε να πει πολλά.
"Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός και το καταφέραμε, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου", είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Το νυφικό και ο στολισμός
Για την ημέρα του γάμου της, η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό Atelier Loukia με δαντέλα στο επάνω μέρος και μακριά μανίκια, το οποιο κατέληγε σε λευκό slip dress με διακριτική ουρά. Όσο για τον γαμπρό, έκανε τη διαφορά και φόρεσε ροζ πουκάμισο χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ διακριτικός με τις λαμπάδες να είναι μεγάλα λευκά κεριά με ορχιδέες, ενώ το τραπέζι με τα στέφανα ήταν καλυμμένο με λευκό κοφτό τραπεζομάντηλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr