Με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, το απόγευμα της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, στον Άγιο Νικόλαο τον Ραγκαβά στην Πλάκα. H νύφη έφτασε στην εκκλησία μόλις με 5 λεπτά καθυστέρηση, συνοδευόμενη από τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Γιώργο Βαρδινογιάννη και τον γιο της, Γιώργο, που πήρε το όνομά του από τον παππού του. Η Χρυσή έλαμπε από ευτυχία ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένη. Φτάνοντας στον ναό χάιδεψε τρυφερά στο κεφάλι τον γιο της, Γιώργο που συνόδευσε υπερήφανος τη μαμά του.



Με δαντελένιο νυφικό και τιάρα
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου, που είναι γνωστός για την απλότητα και τη ρομαντική διάθεση που χαρακτηρίζει τα σχέδιά του. Η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή, με δαντέλα και κρύσταλλα, και εντυπωσιακούς ώμους. Το bridal look της ολοκλήρωσε με ένα λευκό πέπλο, τιάρα και ένα classy ζευγάρι λευκές γόβες.
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες είχε φτάσει φυσικά νωρίτερα, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Άννα Μαρία που έλαμπε επίσης από χαρά για τον γάμο του μεσαίου γιου της. Ο γαμπρός επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμι που συνδύασε με μία γαλάζια γραβάτα και η μητέρα του ένα εντυπωσιακό ολόχρυσο μάξι πανωφόρι που συνδύασε με επίσης χρυσά mules.


Οι 8 κουμπάροι και εκλεκτοί καλεσμένοι
Λίγο μετά τις πέντε έφτασαν στον ιερό ναό της Πλάκας, ο Παύλος Ντε Γκρες μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο από τα πέντε παιδιά τους, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο. Η Μαρί Σαντάλ ήταν εντυπωσιακότατη, φορώντας μία μπλε φλοράλ δημιουργία με μακρια μανίκια και σε άλφα γραμμή που συνδύασε με χρυσά αξεσουάρ και ασημί μεταλλιζέ γόβες. Θυμίζουμε ότι ο Παύλος Ντε Γκρες ήταν ένας εκ των 8 κουμπάρων.


Οι υπόλοιποι εφτά ήταν η Θεοδώρα και Αλεξία, αδελφές του Νικόλαου, ο Βασίλης Κεφαλογιάννης, επιστήθιος φίλος του Νικόλαου, ο Νάσος Θανόπουλος και Νάσια Θανοπούλου, φίλοι του ζευγαριού, ο Γιώργος Β. Βαρδινογιάννης, ξάδελφος της Χρυσής και η Μαρία Γρυλλάκη, εξαδέλφη της Χρυσής.

Από τους πρώτους που επίσης έφθασαν στον ιερό ναό ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη με τη μητέρα της, Ελένη Βαρδινογιάννη Κεφαλογιάννη, η μητέρα της νύφης, Αγάπη Πολίτη. Η υπουργός Τουρισμού επέλεξε μία μπλε σατέν δημιουργία που συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα και ψηλά ασημί πέδιλα.

Η μητέρα της νύφης, Αγάπη Πολίτη επέλεξε μία μάξι κόκκινη βελούδινη δημιουργία που ανέδειξε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.


Στην Πλάκα έφτασε λίγο μετά τις 17:00 και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, Μελίσσα Γκρόμερ-Βαρδινογιάννη.

Στον γάμο έδωσε το παρών και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδερφή της Πριγκίπισσα Ειρήνη.




Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου υπήρχε χορωδία που έψαλλε βυζαντινούς ύμνους. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, αντί για στέφανα, το ανδρόγυνο στέφθηκε με στέμματα, παραδοσιακά της τέως βασιλικής οικογένειας.








Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr